Restaurant Royal Galați
Termeni și condiții

I. Introducere

Această sectiune stabilește conditiile de utilizare a site-ului www.restaurant-royal.ro de către vizitatori sau clienți. Prin utilizarea site-ului, agreați să respectați termenii și condițiile acestei secțiuni. Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt specificate în “Politica de confidentialitate”.

II. Identitate

Site-ul web www.restaurant-royal.ro este proprietatea SC Royal SA, cu sediul in str. Mihai Bravu nr.12, Galați, identificată cu CUI RO1642289 și Reg. Comerț: J17/284/1991.

III. Proprietate intelectuală

1. Utilizarea conținutului acestui site web

In calitate de utilizator, trebuie sa respectati toate politicile puse la dispozitie in cadrul site-ului www.restaurant-royal.ro

Nu utilizati situl web al SC Royal SA in mod necorespunzator. De exemplu, nu incercați să influentați sau să le accesați în alt mod decât prin interfața și prin instrucțiunile oferite de SC Royal SA. Putem întrerupe sau înceta furnizarea serviciilor către dvs. dacă nu respectați Termenii si condițiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament necorespunzător.

Navigarea pe site-ul nostru nu permite reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acesta, de către orice persoană, fără a obține în prealabil acordul nostru scris. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legilor în vigoare.

Incercarea, de orice natură, de modificare a imaginilor și informațiilor prezentate pe site-ul web www.restaurant-royal.ro, dă dreptul unilateral și neechivoc deținătorului legal de a se adresa instanței de judecată legal competente pentru sancționarea unei astfel de fapte.

Informatiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal, astfel că orice încercare de a exploata site-ul web în scopuri comerciale sau contrare intereselor SC Royal SA este interzisă.

2. Responsabilitate

SC Royal SA face toate eforturile rezonabile pentru ca informatiile oferite pe site-ul web www.restaurant-royal.ro să fie corecte, exacte și actualizate, însă nu își asumă nicio răspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori în conținutul site-ului web.

Preparatele culinare prezentate pe situl web www.restaurant-royal.ro sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini. Cu toate acestea, SC Royal SA vă prezintă cât mai detaliat și corect produsele și serviciile sale.

Cu exceptia cazurilor în care se prevede contrariul, nu declarăm și nu garantăm:

Utilizarea și navigarea pe situl www.restaurant-royal.ro se face pe răspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizând acest site web, sunteți de acord că SC Royal SA nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea și utilizarea site-ului www.restaurant-royal.ro, inclusiv dar fără a se limita la defecțiuni sau viruși care pot apărea pe computerul dvs.

IV. Promoții și oferte speciale

Echipa SC Royal SA își stabilește singură regulamentele promoțiilor și a ofertelor speciale pe care le desfășoară. Promoțiile active sunt aduse la cunoștință clienților prin intermediul site-ului web, prin email sau prin alte modalități de promovare. De promoții beneficiază doar acei participanți care respectă întocmai regulile afișate, SC Royal SA rezervându-și dreptul de a întrerupe sau anula în orice moment promoția fără o notificare prealabilă.

V. Modificări

SC Royal SA își rezervă dreptul de a modifica, actualiza, întrerupe operarea site-ului web sau al oricărui conținut publicat pe acesta, în orice moment, fără o notificare prealabilă. Putem, de asemenea, modifica și acești termeni și condiții la anumite intervale de timp.

1. Dispute și conflicte

SC Royal SA își rezervă dreptul de a modifica, actualiza, întrerupe operarea site-ului web sau al oricărui conținut publicat pe acesta, în orice moment, fără o notificare prealabilă. Putem, de asemenea, modifica și acești termeni și condiții la anumite intervale de timp.

2. Dispoziții finale

In cazul în care una sau mai multe clauze din cele menționate mai sus va fi declarată nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, clauza declarată nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu excepția cazului în care se găsește în strânsă legătură cu aceasta din urmă.

 

Rețele sociale
Urmărește-ne în social media

Abonează-te la newsletter

Dacă dorești să afli noutăți din partea noastră, completează adresa de email.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Program de lucru
L-D: 10:00 - 18:30
Restaurant Royal
Cofetăria Royal