Restaurant Royal Galați
Livrare și plată

Utilizarea platformei de comenzi online

1. Comenzile

SC Royal SA pune la dispoziția cumpărătorilor platforme online prin care aceștia vor putea plasa o comandă pentru achiziționarea produselor afișate pe site-ul web www.restaurant-royal.ro.

Cumpărarea produselor se poate face prin înregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comandă cu datele solicitate.

Cumpărătorul răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru înregistrarea contului sau plasarea comenzii.

SC Royal SA răspunde pentru onorarea comenzilor primite și pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor / cumpărătorilor. Pentru comenzile plasate pe site-ul www.restaurant-royal.ro vor fi onorate în cel mai scurt timp posibil. Deoarece toate preparatele sunt gătite proaspăt vă rugăm să ne acordați un timp de aproximativ 60 minute de la plasarea comenzii, ca produsele să ajungă la client. Deasemenea dorim să vă informăm că puteți plasa pe situl nostru comenzi mixte, cu produse atât de la Restaurant cât și de la Cofetărie. Deoarece restaurantul și cofetăria se află in locații diferite, comenzile vor fi gestionate separat și uneori este posibil să fie livrate separat.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul / cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și actualizate la data plasării comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul / cumpărătorul consimte ca angajații SC Royal SA să îl contacteze în situația în care este necesară contactarea acestuia. Comanda minimă acceptată este de 35 lei.

SC Royal SA poate anula comanda efectuată de către utilizator / cumpărător, în urma unei notificări prealabile, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

Pentru motive justificate SC Royal SA își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor / cumpărătorilor în vederea efectuării unei comenzi în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității necorespunzătoare, acțiunile acestora ar putea prejudicia SC Royal SA.

2. Livrare și plată

SC Royal SA asigură prepararea și livrarea corespunzătoare a produselor comandate de către utilizatori / cumpărători.

Plata comenzii se va face de către clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către SC Royal SA. SC Royal SA pune la dispoziția clienților săi două posibilități de plată, în siguranță. Astfel puteți decide să achitați comanda online, cu card bancar prin platforma securizată EuPlătesc.ro sau să achitați cash în momentul primirii produselor.

SC Royal SA nu va putea fi tras la răspundere pentru orice întârziere în executare sau neexecutarea furnizării produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului său.

3. Politica de retur și responsabilitate

Preparatele culinare prezentate pe situl web www.restaurant-royal.ro sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini.

SC Royal SA poate publica pe site-ul web produse sau promoții practicate de către acesta într-un anumit interval de timp și în limita stocului disponibil. Astfel, SC Royal SA își asumă dreptul de a nu onora anumite comenzi, în cazul în care produsele respective nu mai fac parte din oferta curentă.

In cazul în care un produs comandat de către utilizator / cumpărător nu poate fi livrat de către SC Royal SA, acesta din urmă va informa clientul asupra acestui fapt și va returna în contul clientului contravaloarea comenzii.

SC Royal SA răspunde pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de clienți în legatură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legatură cu orice alte aspecte legate de prepararea, vânzarea și livrarea produselor, după preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei online.

In cazul în care, în urma verificării, se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se inlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

 

Rețele sociale
Urmărește-ne în social media

Abonează-te la newsletter

Dacă dorești să afli noutăți din partea noastră, completează adresa de email.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Program de lucru
L-D: 10:00 - 18:30
Restaurant Royal
Cofetăria Royal